SKINVITAL

Mooi ouder worden - Behandelingen

WAT IS UW HUIDWENS?
Onderstaand ziet u een overzicht van de mogelijkheden bij Skinvital. Maak een keuze voor het bekijken van een behandeling die bij uw wensen past. 

Uw huid in optimale conditie krijgen en behouden voor een langdurig mooie huid.


Murad Level 3

In dit level werken we met de Power Retinol peeling van dr. Murad voor een intensieve verbetering van uw huid. Focus ligt op verbeteren huidstructuur, verminderen lijntjes, rimpels en hyperpigmentatie. 

Ontspanningsritueel, dubbele reiniging, Retinol Power peeling, massage, serum, masker en oogmasker, hand/armmassage, oog- dag/nachtverzorging incl. bijwerken wenkbrauwen

Duur: 75 minuten
Prijs: € 98,50

Cell Fusion Ultimate

Huidverbeterende Tox Peel is een nieuwe generatie fruitzuurpeeling zonder down-time en met hoogwaardige werkzame stoffen voor een gladde en stralende huid.
Verbeterd de huidstructuur en glans, verstevigt de huid, verfijnt lijntjes en rimpeltjes, vermindert (pigment)vlekjes/littekentjes.

Milde reiniging, enzym peel, Tox Peel, Neutralizing mask, huidverbeterende massage en Ultimate Sheet masker. Dag/nachtverzorging.  
 

Lees meer

Duur: 90 minuten
Prijs: € 110,50

Cell Fusion Tox peel Rejuveblue mask

De intensiteit van de Tox Peel in combinatie met het verzachtende Rejuveblue Mask. Dit masker heeft verkoelende eigenschappen en voelt als een tweede huid. De herstellende werkstoffen met plantaardige groeifactoren zorgen voor een mooie intensief gehydrateerde en stevige huid.

Duur: 90
Prijs: €98,50

Tone Booster

Tone Booster is een speciaal ontwikkelde huidverbeterende massage voor het verstevigen van huid en het spierweefsel in het gelaat. 
Vooraf wordt de huid gereinigd en naderhand verzorgt met een dag/nachtverzorging.

De massage is ook te boeken met een uitgebreide behandeling dit is de "Tone Booster Plus". Zie voor tarief bij prijslijst.

Duur: 45 minuten
Prijs: € 45,00

Collagen Booster

De Collagen Booster is een bindweefsel massage van het gelaat. Bindweefsel massage zorgt voor een verbeterde doorbloeding van de huid, verfijnt lijntjes en rimpeltjes en verbeterd de algehele conditie van de huid.
De huid wordt vooraf gereinigd en naderhand verzorgt met een dag/nachtverzorging. 

De massage is ook te boeken met een uitgebreide behandeling dit is de "Collagen Booster Plus". Zie ...

Lees meer

Duur: 45 minuten
Prijs: € 50,00