SKINVITAL

Mooi ouder worden - Behandelingen

WAT IS UW HUIDWENS?
Onderstaand ziet u een overzicht van de mogelijkheden bij Skinvital. Maak een keuze voor het bekijken van een behandeling die bij uw wensen past. 

Uw huid in optimale conditie krijgen en behouden voor een langdurig mooie huid.


PRX-T33 No-Needle Skin Booster

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is een nieuwe, unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. De gepatenteerde formule, een combinatie TCA met waterstofperoxide, geeft de huid direct een intense boost.
Skin Booster: revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost. Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger en helpt de natuurlijke ...

Lees meer

Duur: 45 minuten
Prijs: €100,00

Murad Level 3

In dit level werken we met de Power Retinol peeling van dr. Murad voor een intensieve verbetering van uw huid. Focus ligt op verbeteren huidstructuur, verminderen lijntjes, rimpels en hyperpigmentatie. 

Ontspanningsritueel, dubbele reiniging, Retinol Power peeling, massage, serum, masker en oogmasker, hand/armmassage, oog- dag/nachtverzorging incl. bijwerken wenkbrauwen

Duur: 75 minuten
Prijs: € 98,50

Tone Booster

Tone Booster is een speciaal ontwikkelde huidverbeterende massage voor het verstevigen van huid en het spierweefsel in het gelaat. 
Vooraf wordt de huid gereinigd en naderhand verzorgt met een dag/nachtverzorging.

De massage is ook te boeken met een uitgebreide behandeling dit is de "Tone Booster Plus". Zie voor tarief bij prijslijst.

Duur: 45 minuten
Prijs: € 45,00

Collagen Booster

De Collagen Booster is een bindweefsel massage van het gelaat. Bindweefsel massage zorgt voor een verbeterde doorbloeding van de huid, verfijnt lijntjes en rimpeltjes en verbeterd de algehele conditie van de huid.
De huid wordt vooraf gereinigd en naderhand verzorgt met een dag/nachtverzorging. 

De massage is ook te boeken met een uitgebreide behandeling dit is de "Collagen Booster Plus". Zie ...

Lees meer

Duur: 45 minuten
Prijs: € 50,00