SKINVITAL

Huidtherapie en IPL/laserbehandelingen - Behandelingen

WAT IS UW HUIDWENS?
Onderstaand ziet u een overzicht van de mogelijkheden bij Skinvital. Maak een keuze voor het bekijken van een behandeling die bij uw wensen past. 

Huidtherapeutische behandelingen onder andere tegen overbeharing, couperose, pigmentvlekken of littekenbehandeling. 
Behandeling door een medische specialist van Cosmetique Totale.


Huidtherapie en IPL/laserbehandelingen

Bij Skinvital kunt u ook terecht voor huidtherapeutische behandelingen. De volgende huidproblemen kunnen worden behandeld:

Acne / acne littekens
Definitief ontharen
Couperose
Pigmentvlekken
Ouderdomsvlekken
Huidverjonging / Rimpelbehandeling
Huidverstrakking
Littekenbehandeling
Kalknagels

Amanda is een HBO geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeut die tevens lid is van de beroepsvereniging NVH. Zo is het mogelijk dat u voor veel behandelingen in aanmerking kunt komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.
Voor de behandeling van bovenstaande huidklachten maakt de huidtherapeute gebruik van de meest vernieuwde behandeltechnieken, zoals eMatrix technologie en het Elos systeem.

E-Matrix
Perfect bij huidverjonging/-verbetering, maar ook hét wapen tegen acne littekens.
Wat doet de eMatrix?
Met gefractioneerde radiofrequente energie (RF) worden er in de diepere huidlaag nieuwe huidcellen aangemaakt, die een hogere spankracht hebben dan voorheen. Deze nieuwe huidcellen zorgen daardoor voor een liftend effect. Daarnaast laat de eMatrix nog eens extra warmte achter in de diepere huidlagen, waardoor collageen en elastine in een verhoogd tempo worden geproduceerd. Zo wordt uw huid niet alleen verstevigd, maar ook gladder. De behandeling biedt dus ook een ideale oplossing bij acne littekens.
Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van laser of lichtenergie, is de behandeling met eMatrix uiterst veilig en geschikt voor alle huidtypes. 
Voor wie is de eMatrix behandeling geschikt?
De eMatrix is bij verschillende huidklachten inzetbaar. Rimpels, kraaienpootjes, acne littekens, grove poriën, pigmentvlekken, huidveroudering, vale teint, littekens, ouderdomsvlekken, rokershuid en zonbeschadigingen zijn verleden tijd na deze unieke behandeling. De eMatrix is veilig bij alle huidtypen, van een blanke huid tot een negroïde huid.

ELOS lasertechnologie
Het Elos systeem is een unieke behandelmethode vergeleken met voorgaande lasers en ipl behandelingen, doordat Elos gebruik maakt twee energiebronnen, namelijk lichtenergie en radiofrequente energie (RF). Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om niet alleen zwarte haren te behandelen, maar ook blonde, grijze, rode of bruine. De haarzakjes in de huid worden door de energie vernietigd, zodat er geen nieuw haar meer kan groeien. Ook maakt deze behandelmethode het mogelijk elk huidtype te behandelen, van een blanke tot een negroïde huidskleur. Het enige wat u tijdens de behandeling voelt zijn kleine prikjes. Na de behandeling kunt u de dagelijkse activiteiten gewoon weer voortzetten, zonder dat u er iets van ziet. Evenals bij de behandeling van couperose of pigmentplekken.

Interesse?
Bent u nieuwsgierig geworden en zou u graag willen weten welke behandeling bij u mogelijk is? Vraag dan nu bij Skinvital een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan met Amanda. Zij kan u precies vertellen welke behandeling bij uw huidklacht geschikt is en of u in aanmerking komt voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.
Ook kunt u voor het maken van een afspraak bellen met Cosmetique Totale: 085 902 20 80 of met Skinvital 0513 490208.
Meer info op www.cosmetique-totale.nl

Duur: in overleg
Prijs: in overleg