SKINVITAL

Elektrisch ontharen - Behandelingen

Permanent verwijderen van ongewenste haargroei door middel van elektrische epilatie.

Hoe werkt elektrisch ontharen?
Elektrisch ontharen is een methode om storende haren te verwijderen. Alle haarkleuren, ook blond, grijs en rossig, kunnen door middel van elektrisch ontharen worden verwijderd. Tijdens de behandeling wordt een dun steriel wegwerp-naaldje langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna door middel van stroom het haarzakje en de omgeving vernietigt. Hierdoor kunnen geen voedingstoffen meer via het bloed het haar in het haarzakje bereiken en stopt de groei.
Tussen de behandelingen door kunnen de haren niet geharst of geëpileerd worden. De behandeling moet meerdere malen, meestal wekelijks, worden herhaald. Afhankelijk van de haardikte, de mate van overbeharing en het te behandelen gebied kan de totale behandelingsduur sterk variëren van enkele maanden tot 1-2 jaar. De periode tussen twee behandelingen wordt wel steeds groter. 


Adviesgesprek en intake elektrisch ontharen

Tijdens de intake worden uw medische gegevens, uw wensen en de mogelijkheden besproken. Op deze manier maken we samen een behandelplan op maat. Mocht het tijdens de screening duidelijk worden dat u niet op de juiste plek bent bij de huidtherapeut zult u doorverwezen worden naar uw huisarts of andere specialist voor verdere behandeling.

Duur: 30 minuten
Prijs: Gratis

Elektrisch ontharen

0

Duur: 15 minuten
Prijs: €22,50 per kwartier