Mesotherapie is een doeltreffende anti-aging methode die in kuurverband wordt toegepast. Hierbij worden onder andere vitaminen en mineralen, maar ook andere krachtig verjongende werkstoffen van plantaardige oorsprong ingesluisd.

De Mesotherapie van Skeyndor is een revolutionair nieuwe technologie. Deze maakt het voor het eerst mogelijk, om de actieve ingrediënten door de huid te sluizen en in de cellen te brengen, zonder hier naalden voor te gebruiken. Hierdoor is er een doeltreffende penetratie van werkstoffen mogelijk de vrijwel volledig pijnloos is en die tegelijkertijd tot 4000 % meer efficiëntie aantoont.

Het voornaamste doel van mesotherapie is om actieve werkstoffen onder de huid en binnen de cellen te transporteren. De huid vormt een natuurlijke barrière die waterafstotend is. Via de poriën en haarwortelkanalen kunnen werkstoffen achter via de opperhuid in de diepere huidlagen penetreren. Tegelijkertijd zal de electroporatie de huidcellen openen waardoor de ingrediënten rechtstreeks tot in de celkernen kunnen doordringen. Hierdoor kunnen cellen worden behandeld tot het onderhuids bindweefsel, welke onbereikbaar is voor de meeste cosmetische producten.

De naaldloze mesotherapie is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van huidveroudering, huidverslapping, plaatselijk vetverwijdering en cellulitis.

Na enkele behandelingen wordt de huid zichtbaar en voelbaar steviger, elastischer en krijgt een frisse, gezonde en vooral zeer heldere teint. Diepe rimpels vervagen, littekens worden minder zichtbaar en de huid krijgt een jeugdige en vitale uitstraling.

www.mesoscience.nl

0694