SKINVITAL

Over Skinvital

Fijn dat u de site van Skinvital bezoekt. De schoonheidssalon in Gorredijk en omgeving voor gezichtsbehandelingen  en huidverbetering op maat!

Mijn naam is Ria Wille. Sinds 1998 ben ik als gediplomeerd schoonheidspecialiste aan het werk. Op dit moment combineer ik mijn werk met een 4-jarige HBO studie Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht. Mijn opgedane kennis over huidproblematiek en de behandeling daarvan kan ik vrijwel direct toepassen in mijn eigen praktijk.
Tevens volg ik regelmatig trainingen en ben ik lid van de branchevereniging Anbos. Zo kan bijvoorbeeld de acne behandeling vergoed worden en blijf ik altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huid en huidverbetering.

Skinvital is sinds 2004 gevestigd in Gorredijk. In een rustige en ontspannen omgeving kunt u hier terecht voor gezichtsbehandelingen voor onder andere huidverbetering, huidverjonging en acne.

                       "Professioneel, persoonlijk en eerlijk, duurzaam en resultaatgericht"

Alle behandelingen worden op maat gemaakt, ik luister naar uw wensen die u kunt aangeven tijdens een uitgebreide intake bij uw eerste bezoek. Aan de hand daarvan en van de uitkomst van de huidanalyse maak ik een persoonlijk behandelplan en krijgt u passend advies voor huidverzorging om de behandeling thuis ook te ondersteunen.

Skinvital is gecertificeerd als orthomoleculair huidspecialist. Door gezonde voeding kunt u namelijk ongelofelijk veel voor uw huid doen van binnenuit. Wij kijken samen naar uw levensstijl en voedingspatroon en geven adviezen over gezonde voeding en suppletie voor uw huid.


Kijkt u rustig rond op de website en mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken dan hoor ik dat graag.

                                              "Word de mooiste versie van jezelf"

Graag tot ziens bij Skinvital!

Met vriendelijke groet, Ria Wille
Eigenaresse en schoonheidsspecialiste