SKINVITAL

Huidverbetering - Behandelingen

WAT IS UW HUIDWENS?
Onderstaand ziet u een overzicht van de mogelijkheden bij Skinvital. Maak een keuze voor het bekijken van een behandeling die bij uw wensen past. 

Behandelingen op maat voor elk huidprobleem. Oplossingen voor onder andere acne, droge huid of gevoelige huid.


Acne behandeling

Skinvital is gespecialiseerd in het behandelen van de huid met acne.
Afhankelijk van de zorgverzekering en polis wordt de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed. Het is verstandig dit van te voren even na te gaan bij uw zorgverzekeraar.

Acne is een aandoeningen van de talgklieren. De talgklieren zijn verbonden met de haarzakjes en produceren talg om de huid soepel ...

Lees meer

Duur: vanaf 45 minuten
Prijs: vanaf €48,50

Murad Level 1

Doeltreffende behandeling bij beginnende huidproblemen zoals milde pigmentveranderingen, mimische lijntjes en milde acne. Of als opstap naar de volgende levels van dr. Murad voor gerichte intensivering van de behandeling. 
Ontspanningsritueel, dubbele reiniging, milde peeling, massage, serum, masker en oogmasker, hand/armmassage, oog- dag/nachtverzorging incl. bijwerken wenkbrauwen

Duur: 60 minuten
Prijs: €68,50

Murad level 2

Huidverbetering aangepast aan uw huidprobleem zoals matige pigmentveranderingen, matige acne of fijne lijntjes of rimpeltjes. 
Ontspanningsritueel, dubbele reiniging, medium peeling, massage, serum, masker en oogmasker, hand/armmassage, oog- dag/nachtverzorging incl. bijwerken wenkbrauwen

Duur: 75 minuten
Prijs: € 79,50

Murad Level 3

In dit level werken we met de Power Retinol peeling van dr. Murad voor een intensieve verbetering van uw huid. Focus ligt op verbeteren huidstructuur, verminderen lijntjes, rimpels en hyperpigmentatie. 

Ontspanningsritueel, dubbele reiniging, Retinol Power peeling, massage, serum, masker en oogmasker, hand/armmassage, oog- dag/nachtverzorging incl. bijwerken wenkbrauwen

Duur: 75 minuten
Prijs: € 98,50

Cell Fusion C Sensitive

Behandeling speciaal voor de overgevoelige huid die uit balans is door verkeerd cosmetica gebruik, stress of tijdens/na ziekte of medicijngebruik. 
Milde reiniging, peeling of foamreiniging, massage, serum en masker. 

Duur: 60 minuten
Prijs: € 68,50

Cell Fusion C Enzym Peel

Behandeling met de Papaya Enzym peel. Deze milde maar doeltreffende peeling zuivert en verheldert met als resultaat een zachte, gladde huid.  
Dubbele milde reiniging, Papaya Enzym peel, ampul insluizen met mesoscience voor een diepere werking van de werkstoffen, massage aangepast aan uw huidtype en huidverbeterend masker. 

Duur: 75 minuten
Prijs: € 78,50

Cell Fusion Tox Peel

Huidverbeterende Tox Peel met hoogwaardige werkzame stoffen voor een gladde en stralende huid. Verbeterd de huidstructuur en glans, verfijnt lijntjes en rimpeltjes, vermindert (pigment)vlekjes/littekentjes.

Milde reiniging, enzym peel, Tox Peel, Neutralizing mask, huidverbeterende massage en masker. Dag/nachtverzorging.  

Duur: 75 minuten
Prijs: € 88,50