SKINVITAL

Merken

Onderstaand ziet u een overzicht van de bij Skinvital verkrijgbare producten. Deze merken zijn uiterst zorgvuldig uitgezocht op hun werkzaamheid en om u een zo goed mogelijk behandelplan en verzorgingsroutine te kunnen aanbieden. 

Dermasence

Made in Germany
Vertrouw op excellente kwaliteit. De medicinale huidverzorgingsproducten van DERMASENCE worden op het hoofdkantoor in Münster ontwikkeld en volledig in Duitsland geproduceerd.

Aanbevolen door dermatologen en huidtherapeuten
DERMASENCE staat bekend om haar dermatologische kennis en kunde. Iedere dag worden onze producten aanbevolen door duizenden dermatologen, huidtherapeuten en apothekers die overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten.

Zeer huidvriendelijk en uiterst effectief
Bij de ontwikkeling van onze medicinale huidverzorgingsproducten gaan wij alleen voor het allerbeste resultaat. Maximale effectiviteit en optimale huidvriendelijkheid maken onze huidverzorgingsproducten tot wat ze zijn: echte probleemoplossers.


Murad

Dr. Murad begon met de ontwikkeling van zijn uiterlijke en innerlijke verzorgingsformule, toen hij zijn patiënten wilde helpen. Zijn onderzoek vertoonde drie basis thema’s voor een gezonde huid:
Hydratoren: deze ingrediënten verbeteren het vermogen van de huid om water aan te trekken en vast te houden.
Ontstekingsremmers: deze bestanddelen hebben de eigenschap de huid te verzachten en te kalmeren.
Antioxidanten: hierdoor is Murad in staat een geheel nieuw niveau van bescherming tegen celbeschadiging aan te bieden.
Al zijn formules zijn hierop gebaseerd. Een combinatie van deze drie soorten ingrediënten, hydratoren, ontstekingsremmers en antioxidanten is nu wereldwijd bekend als ‘het Murad Recept‘ en komt voor in ieder Murad product.


IK Skinperfection

De natuurlijke conditie en flora van de huid is het uitgangspunt. Om weer terug te keren naar een gezonde basis van de huid werkt IK Skinperfection alleen met 100% pure organische ingrediënten, groene cosmeceuticals. De producten worden ontwikkeld volgens het NO-label en bevatten geen synthetische stoffen. Stap voor stap wordt de huid weer in perfecte conditie gebracht.
Pure Power, Truly Natural.