Tijdens de behandelingen in de salon wordt gewerkt met het spaanse merk Skeyndor. Voordat met de behandeling begonnen wordt, wordt er een uitgebreide huidanalyse gedaan. In overleg met u krijgt u een behandeling geheel aangepast op uw huidtype. Uw huid wordt intensief gereinigd dmv een peeling en stoomapparaat. Tijdens de behandeling krijgt u advies en uitleg hoe u thuis uw huid op de beste manier kunt verzorgen.

Bij de uitgebreide gezichtsbehandeling krijgt nog een heerlijke ontspannende massage van het gelaat, nek en decolleté. Zo'n massage is niet alleen ontspannend maar geeft de huid ook de kans werkstoffen die gebruikt zijn tijdens de behandeling volledig tot zich te nemen. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgend masker en een dag- of nachtcrème.

0685Verwen uzelf eens met een professionele behandeling, deze behandelingen geven net even wat meer verzorging aan de huid dan de reguliere behandelingen. Dit dmv de intensief verzorgende werkstoffen die de producten bevatten en de professionele maskers die uw huid een direct zichtbaar en voelbaar resultaat geven. U kunt de gezichtsbehandelingen uitbreiden met onder andere wimpers en wenkbrauwen verven, epileren, bovenlip of kin harsen. Deze behandelingen kunt u tegen een gereduceerd tarief bij een gezichtsbehandeling in doen of als losse behandeling.

 

Wilt eens een snelle opfrisser? Laat dan eens uw wimpers en wenkbrauwen verven. Als het nodig mocht zijn kunt u uw wenkbrauwen ook laten epileren, dit geeft direct een verzorgde uitstraling en het kan al vanaf € 10,50!

De prijzen van alle behandelingen kunt u op de prijslijst vinden.